ITALIAN yksityisopetusta suomeksi!

Useful advice on jobs, careers and entrepreneurship in Finland. Find job postings, job information, work permits and more.
Post Reply
Giulia_HKI
Posts: 1
Joined: Mon Nov 17, 2014 8:23 pm

ITALIAN yksityisopetusta suomeksi!

Post by Giulia_HKI » Mon Nov 17, 2014 8:29 pm

Ciao!

Olen Giulia ja olen natiivi italian kielen puhuja Milanosta. Muutin Suomeen muutama vuosi sitten jotta voisin syventää suomenkielen taitojani entisestään. Tällä hetkellä suoritan Helsingissä maisterin tutkintoa italian filologiasta, erikoistuen pedagogisiin opintoihin, jotta voin ryhtyä italian kielen opettajaksi Suomessa.

Jos haluat luotettavan opettajan, sekä saavuttaa erinomaisen kirjoitetun ja puhutun kielitaidon - syvän kulttuurituntemuksen lisäksi - ota yhteyttä välittömästi sillä voin aloittaa opetuksen jo huomenna!

Sähköpostiosoiteeni on: [email protected]

Opetus:

AMMATTIMAISTA KIELEN OPETUSTA: Puhutun ja kirjoitetun italian opetusta kaikille CEFR tasoille, aloittelijasta edistyneisiin.

TUKIOPETUSTA JA TUUTOROINTIA: Kaikille yliopisto- ja lukio opiskelijoille jotka haluavat saavuttaa korkeita tuloksia tai valmistautua italian ylioppilaskokeisiin.

KULTTUURIVALMENNUSTA: Italian kulttuurin sekä päivittäisen elämän läpikäyntiä, jotta muutto Italiaan sujuisi mahdollisimman helposti, niin työntekijänä, kuin myös Erasmus- tai vaihto-opiskelijana.


Pätevyys:

PUHUN SUOMEA! (B2-taso, CEFR) Erinomaisen suomenkielen taitoni ansiosta pystyn antamaan opetuksen suomeksi, jotta oppimisesta tulee mahdollisimman helppoa!

NATIIVI ITALIALAINEN: Syntyperäiset ja erittäin laajat kielitaidot, sekä kulttuurin intiimi tuntemus.

KOKENUT OPETTAJA: Vuosien kokemus opiskelijoiden ja työssäkäyvien Italian, Englannin ja Ranskan opetuksesta. Suositukset ovat saatavilla pyydettäessä.

LAAJAT KIELIOPINNOT: Maisteri opiskelija italian filologiassa, englannin filologian ja aineopettajan lisäopinnoilla. Kandidaatin tutkinto vieraissa kielissä (Ranska, Saksa) sekä monikulttuurisessa viestinnässä.

KIELIASSISTENTTI: Toimin Helsingin Yliopiston kieliassistenttina, auttaen aloittelevia ja edistyneitä opiskelijoita kielioppi-, käännös- ja keskustelutehtävissä.


Muut edut:

Ei alueellista korostusta: Edesauttaa huomattavasti puhutun standardi Italian oppimista.

For non-native Finnish speakers, lessons are also available in English and French.

Pedagogiset perusopinnot Italiassa.ITALIAN yksityisopetusta suomeksi!

Sponsor:

Finland Forum Ad-O-Matic
 

Post Reply