Neova Oy hakee ajojärjestelyn operaatiovastaavaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Useful advice on jobs, careers and entrepreneurship in Finland. Find job postings, job information, work permits and more.
Post Reply
JonHart
Posts: 38
Joined: Mon May 07, 2018 12:13 pm

Neova Oy hakee ajojärjestelyn operaatiovastaavaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Post by JonHart » Mon Jun 21, 2021 11:18 am

Supply Chain Management -toiminto vastaa toimitusketjun kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja kehittämisestä raaka-ainelähteiltä aina asiakkaalle saakka. Sen tehtäviin kuuluvat muun muassa turvevarojen ja tuotannon hallinta Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, Neova-konsernin hankinta-, osto-, ja logistiikkatoiminnot sekä vastuu ympäristö-, laatu- ja turvallisuusasioiden koordinoinnista kaikissa toimintamaissa.

SCM:n Peat & Wood Operations/Customer Operations-liiketoimintayksikköön haetaan määräaikaiseen työtehtävään, äitiysloman sijaisuuteen OPERAATIOVASTAAVAA, AJOJÄRJESTELY.

Operaatiovastaava on vastuussa SCM:n logistiikan ajojärjestelystä ja laskutuksesta ensisijaisesti Lounaan ja Lännen tiimien alueella yhdessä muiden operaatiovastaavien kanssa. Hän osallistuu tarvittaessa myös muiden tiimien logistiikan operaatioihin.

Hän vastaa logistiikan ja laskutuksen osalta kaikkien Neova-konsernin tuotteiden sekä mahdollisten ulkopuolisten kuljetuspalveluiden toiminnoista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• Tehtävään soveltuvaa koulutusta: ylempi/alempi korkeakoulu, AMK. Erikoistumisala logistiikka tai vastaava tekninen koulutus.
• Tietojärjestelmien sujuvaa käyttötaitoa
• Kokemusta alihankintaverkoston ohjaamisesta
• Yhteistyökykyä sekä oman organisaation sisällä kuin asiakkaiden ja alihankintaketjun suuntaan

Tehtävän sijainti on ensisijaisesti Neovan toimipiste Seinäjoella. Myös muut yhtiön toimipaikat ovat mahdollisia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Delivery Operations & Development, Tomi Koivula puh. 0400 762 052 tai [email protected].

Hae tehtävään 4.7.2021 mennessä.

Olemme kansainvälinen yritys, jonka liiketoiminnan tavoitteena on varmistaa elämän perusedellytykset kaikille: puhdasta ruokaa, ilmaa ja vettä. Edistämme liiketoiminnoillamme ammattimaista kasvattamista ja puutarhaviljelyä, houkuttelevien ja miellyttävien elinympäristöjen rakentamista sekä eläinten hyvinvointia. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisia polttoaineita ja valmistamme aktiivihiiltä ilman ja veden puhdistamiseen.

Hakuaika alkaa: 18.6.2021
Hakuaika päättyy: 4.7.2021

Link: https://ex.cndarine.com/campaign/url/fo ... 946fb888fcNeova Oy hakee ajojärjestelyn operaatiovastaavaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Sponsor:

Finland Forum Ad-O-Matic
 

Post Reply