Laskuttaja (Vantaa)

Useful advice on jobs, careers and entrepreneurship in Finland. Find job postings, job information, work permits and more.
Post Reply
JonHart
Posts: 44
Joined: Mon May 07, 2018 12:13 pm

Laskuttaja (Vantaa)

Post by JonHart » Tue Sep 07, 2021 9:03 am

Oletko taloushallinnon ammattilainen ja etsit työpaikkaa? Kiinnostaako sinua työskentely innostuneessa ja tiiviissä tiimissä puutarha-alan yrityksessä? Tarvitsemme meille, Kekkilä Oy:lle, laskuttajaa määräaikaiseen työsuhteeseen joulukuun loppuun 2022 asti. Työpaikkamme sijainti on uusissa työtiloissa Vantaan Tikkurilassa Ratatiellä.

Työtehtäväsi:
Toimit laskuttajana osana asiakaspalvelutiimiä ja hoidat Retail- ja Landscaping & Recycling -liiketoimintayksiköiden laskutusta. Osallistut myös asiakaspalvelutyöhön tarvittaessa.

Mitä odotamme sinulta?
Sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus ja kokemusta laskutuksesta. Olet tarkka ja huolellinen ja osaat hyvityslaskujen koukerot. Sinulla on taitoa priorisoida asioita tärkeysjärjestykseen ja hyvä paineensietokyky. Toivomme sinulta kaupan ja logistiikan ymmärrystä sekä asiakaskeskeistä asennetta. Työskentelet sujuvasti suomen kielellä, myös englannin kieltä tarvitaan.

Mitä tarjoamme sinulle?
Toimenkuvasi on monipuolinen ja pääset myös mukaan järjestelmämme jatkokehitykseen. Tarjoamme sinulle tiiviin ja kivan työporukan sekä paikan mukavassa työympäristössä uusissa toimitiloissa. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä tiimin täyden tuen. Raportoit tehtävässäsi asiakaspalvelupäällikölle, Tiia Niemiselle.

Uskomme siihen, että saavutamme tavoitteemme toimimalla yhdessä, olemalla luotettavia ja ketteriä sekä keskittymällä asiakkaan tarpeisiin.

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa! Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi ja hakukirjeen. Haethan tehtävää viimeistään 26.9.2021 osoitteessa kekkila-bvb.com/fi/ura-meilla/.

Heräsikö sinulla kysyttävää? Yhteydenottoasi odottaa asiakaspalvelupäällikkö Tiia Nieminen, 040-635 8940 / [email protected].

Link: https://ex.cndarine.com/campaign/url/fo ... 089b0df38aLaskuttaja (Vantaa)

Sponsor:

Finland Forum Ad-O-Matic
 

NukkuMatti
Posts: 187
Joined: Fri Nov 20, 2015 9:51 pm

Re: Laskuttaja (Vantaa)

Post by NukkuMatti » Fri Sep 10, 2021 1:09 pm

Hilarious !!!! :lol: :lol: :lol:

Look, this is what I do not get...

Why post a job add here, on a page for mainly foreigners with little or no understanding of Finnish, let alone the for the job required FLUENT FINNISH.

Anyone capable of fluent Finnish will most likely not hover around on this forum..other than to help other foreigners " Integrate better / Enter" into Finland. And those are not many either..especially with the ever degrading sentiment towards foreigners in Finland anyway.

Better post this kind of job add on a "Perus Suomalainen" member page!!

I mean... come on.. if the job add would have said: Fluently English but Finnish also needed... ok.. but now: such an epic fail!!


Post Reply