Haemme nyt biologia ympäristöasiantuntijan tehtävään

Useful advice on jobs, careers and entrepreneurship in Finland. Find job postings, job information, work permits and more.
Post Reply
JonHart
Posts: 38
Joined: Mon May 07, 2018 12:13 pm

Haemme nyt biologia ympäristöasiantuntijan tehtävään

Post by JonHart » Thu Dec 17, 2020 3:41 pm

Are you looking to join a dynamic, innovation-driven, international company, building a better future for us all? UPM leads the forest based bioindustry into a sustainable, innovation-driven, and exciting future. The competence, integrity and drive of our people make us unique. We live by our values – trust and be trusted, achieve together, renew with courage.

Haemme nyt biologia ympäristöasiantuntijan tehtävään UPM Metsän ympäristötiimiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtehtävä sijaitsee Tampereella.

UPM Metsä hankkii puuraaka-aineen UPM:n tuotantolaitoksille Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa. Suuri osa puusta hankitaan suomalaisilta yksityismetsänomistajilta. Puukaupan lisäksi tarjoamme metsänomistajille laajan valikoiman metsäomaisuuden hoitoon ja metsän omistamiseen liittyviä palveluja. Haluamme ylläpitää metsien hyvinvointia ja auttaa asiakkaitamme tekemään oikeat ratkaisut metsänhoidossa ja metsänuudistamisessa. www.upmmetsa.fi

Ympäristötiimi tukee UPM Metsän organisaatiota ympäristö-, vastuullisuus -ja sertifiointiasioihin liittyvässä osaamisessa ja puunhankinnan operatiivisessa toiminnassa. Tiimi osallistuu aktiivisesti metsätalouden ja siihen liittyvien ympäristöasioiden kehittämiseen, UPM Metsän sidosryhmätyöhön ja vastuullisuusviestintään.

Mitä teet

Ympäristösiantuntijana tuet UPM Metsän organisaatiota ympäristö-, vastuullisuus- ja sertifiointiasioissa. Vastuullasi on talousmetsissä tehtävien toimenpiteiden kehittäminen monimuotoisuuden lisäämiseksi ja vaikutusten todentamiseksi. Osallistut aktiivisesti talousmetsissä tapahtuvien luonnon monimuotoisuutta edistävien hankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi teet aktiivista sidosryhmäyhteistyötä ja osallistut vastuullisuusviestintään.

Kuka olet

• Sinulla on filosofian maisterin tutkinto (biologia)
• Sinulla on kokemusta metsien parissa työskentelystä ja tunnet metsäalan toimintaympäristön
• Olet kiinnostunut kehittämään metsätalouden ja puunhankinnan ympäristöasioita ja talousmetsien luonnonhoidon menetelmiä
• Tunnet metsäluonnon monimuotoisuuteen liittyvää tutkimusta ja sinulla on olemassaolevat akateemiset verkostot
• Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot
• Olet valmis matkustamaan
• Sinulla on aktiivinen ote työhön ja pystyt työskentelemään sekä oma-aloitteisesti että osana tiimiä
• Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea sekä englantia
• Lajituntemus, vesilaki- ja vesiensuojeluosaaminen katsotaan eduksi

Mitä UPM tarjoaa sinulle

• Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
• Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
• Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
• Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa ympäristöpäällikkö Tuomas Kara, puh. +358405782551 tai [email protected].

Link: https://ex.cndarine.com/campaign/url/fo ... 4723b47bc2Haemme nyt biologia ympäristöasiantuntijan tehtävään

Sponsor:

Finland Forum Ad-O-Matic
 

Post Reply