Vapo hakee operaatiopäällikköä Jyväskylän tai Ähtärin toimistolle

Useful advice on jobs, careers and entrepreneurship in Finland. Find job postings, job information, work permits and more.
Post Reply
JonHart
Posts: 11
Joined: Mon May 07, 2018 12:13 pm

Vapo hakee operaatiopäällikköä Jyväskylän tai Ähtärin toimistolle

Post by JonHart » Thu Aug 16, 2018 11:20 am

Supply Chain Management -toiminto vastaa Vapo-konsernissa toimitusketjun kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja kehittämisestä raaka-ainelähteiltä aina asiakkaalle saakka. Sen tehtäviin kuuluvat muun muassa turvevarojen ja tuotannon hallinta Suomessa, Ruotsissa ja Eestissä, konsernin hankinta-, osto-, ja logistiikkatoiminnot sekä vastuu ympäristö-, laatu- ja turvallisuusasioiden koordinoinnista kaikissa toimintamaissa. Toiminto työllistää yhteensä runsaat 200 ammattilaista.

Vapon Keski-Suomen toimitusketju hakee

operaatiopäällikköä

Jyväskylän tai Ähtärin toimistolle vastaamaan nimetyn alueen valmistelusta, kunnostuksista ja turvetuotannosta. Vastuualueen turvetuotantotyömaat sijaitsevat Keski-Suomen ja Etelä-Pohjanmaan alueilla.

Operaatiopäällikkönä johdat vastuualueesi kustannustehokasta uuden soiden valmistelua ja jo turvetuotannossa olevien soiden peruskunnostusinvestointien suunnittelua ja toteutusta. Tarvittaessa vastuuta voidaan laajentaa myös turvetuotannon ja toimitusketjun toimintaan. Operaatiopäällikkönä ohjaat yrittäjien toimintaa sekä vastaat kenttätoimintojen suunnittelusta, kilpailuttamisesta ja toteuttamisesta asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Projektien kustannusseuranta ja viranomaisvelvoitteiden noudattaminen esim. tilaajavastuun ja ilmoitusvelvollisuuden osalta ovat olennainen osa-alue. Vastaat myös vastuualueesi sidosryhmätyöstä, ympäristölupamääräyksien noudattamisesta ja työturvallisuudesta.

Olet systemaattinen, tehokas ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Odotamme sinulta vahvoja työnjohdollisia valmiuksia sekä kokemusta ja/tai koulutustaustaa maanrakentamiseen. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky ja halua oppia uusia asioita.

Tehtävässä menestymisen kannalta odotamme sinulta kokemusta maanrakentamisesta ja tilaus- ja toimitusprosessista sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (ylempi korkeakoulututkinto, AMK tai vastaava). Tehtävä edellyttää valmiuksia liikkumiseen tuotantoalueilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Juho Pöyhönen, puh. 020 790 6592 ke 22.8. klo 12-14.

Jätä hakemuksesi 31.8.2018 mennessä osoitteessa vapo.com/rekrytointi – Avoimet työpaikat.

Olemme Suomessa, Ruotsissa ja Virossa toimiva monialakonserni. Keskitymme toiminnassamme kasvattamiseen ja kierrättämiseen, kiinteiden polttoaineiden, lämmön, sähkön ja höyryn tuotantoon sekä erilaisten energiaratkaisujen tarjontaan. Lisäksi kehitämme turpeesta ja muista luonnonmateriaaleista uusia tuotteita.

Liiketoimintamme on jaettu kolmeen divisioonaan, jotka ovat Energy, Grow & Care ja New Businesses. Kaikkien liiketoimintadivisioonien yhteinen Supply Chain Management -toiminto vastaa esimerkiksi turvetuotannosta eri maissa, logistiikkapalveluista sekä ostoista. Group Service -toiminto vastaa konsernipalveluista. Työllistämme nyt noin 700 henkilöä Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

Konsernimme toiminnallinen organisaatio muuttui 1.5.2018. Konsernimme emoyhtiönä toimii Vapo Oy, kuten aikaisemminkin, mutta konsernin toimintaa ohjataan aikaisempien maayhtiöiden sijaan divisioonittain. Rakenneuudistuksella ei ollut vaikutusta yhtiön juridisiin rakenteisiin. Päivittäinen toiminta ja asiakassuhteet pysyvät ennallaan.

Hakuaika alkaa: 15.8.2018
Hakuaika päättyy: 31.8.2018

Täytä hakemus:
https://express.candarine.com/campaign/ ... 909afc9a26Vapo hakee operaatiopäällikköä Jyväskylän tai Ähtärin toimistolle

Sponsor:

Finland Forum Ad-O-Matic
 

Post Reply