Vapo hakee myyntineuvottelijaa määräaikaiseen tehtävään Seinäjoelle

Useful advice on jobs, careers and entrepreneurship in Finland. Find job postings, job information, work permits and more.
Post Reply
JonHart
Posts: 21
Joined: Mon May 07, 2018 12:13 pm

Vapo hakee myyntineuvottelijaa määräaikaiseen tehtävään Seinäjoelle

Post by JonHart » Thu Sep 20, 2018 9:27 am

Energy-divisioona vastaa Vapo-konsernin tarjoamista energia- ja polttoaineratkaisuista Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Tarjoamme energiantuottajille turve-, puu- ja pellettipolttoaineita sekä toimialan kehittyneimpiä etäkäyttöpalveluita. Teollisille ja kunnallisille asiakkaillemme tuotamme lämpöä ja höyryä palveluna kuudella voimalaitoksella sekä noin 150 lämpökeskuksella. Toimitamme kuluttaja-asiakkaillemme kaukolämpöä yli 35 kaukolämpöverkossa. Pellettiasiakkaitamme palvelemme sekä oman myyntipalvelumme ohella verkkokaupassamme. Divisioonan liikevaihto on n. 280 MEUR, josta puolet tulee uusiutuvista biopolttoaineista ja energiaratkaisuista.

Etsimme Energy -divisioonaan asiakaspalvelutiimiin Seinäjoelle määräaikaiseen tehtävään

MYYNTINEUVOTTELIJAA,

jonka tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, webkaupan Chat-palvelu sekä laskutus. Osa asiakaspalvelutiimistä työskentelee Vantaalla.

Odotamme sinulta aktiivista ja itsenäistä otetta työhön sekä halua oppia uutta. Aiempi kokemus myyntipalvelusta tai laskuttamisesta ei ole välttämätöntä. Sitäkin tärkeämpää on reipas asenne ja nopea asioiden omaksuminen, asiakaspalvelutaidot sekä ongelmanratkaisukyky. Sinulla on vahvat tietotekniset valmiudet ja omaksut nopeasti uusia ohjelmia. Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös ruotsin kielen taitoa.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, niin olethan yhteydessä tiimiesimies Tuija Helevään ti 25.9. klo 12.00-13.30 ja ti 2.10. klo 14.30-16.00, puh 045 270 5869 tai sähköpostilla [email protected].

Tiimimme odottaa innolla sinua, joten laitathan hakemuksen mahdollisimman pian, viimeistään 4.10.2018.

Täytä hakemus: https://express.candarine.com/campaign/ ... f192cb3b92Vapo hakee myyntineuvottelijaa määräaikaiseen tehtävään Seinäjoelle

Sponsor:

Finland Forum Ad-O-Matic
 

Post Reply