Vapo hakee kaukolämpöpäällikköä Vantaalle

Useful advice on jobs, careers and entrepreneurship in Finland. Find job postings, job information, work permits and more.
Post Reply
JonHart
Posts: 21
Joined: Mon May 07, 2018 12:13 pm

Vapo hakee kaukolämpöpäällikköä Vantaalle

Post by JonHart » Mon Oct 22, 2018 3:54 pm

Energy-divisioona vastaa Vapo-konsernin tarjoamista energia- ja polttoaineratkaisuista Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Tarjoamme energiantuottajille turve-, puu- ja pellettipolttoaineita sekä toimialan kehittyneimpiä etäkäyttöpalveluita. Teollisille ja kunnallisille asiakkaillemme tuotamme lämpöä ja höyryä palveluna kuudella voimalaitoksella sekä noin 150 lämpökeskuksella. Toimitamme kuluttaja-asiakkaillemme kaukolämpöä yli 35 kaukolämpöverkossa. Pellettiasiakkaitamme palvelemme sekä oman myyntipalvelumme ohella verkkokaupassamme. Divisioonan liikevaihto on 280 MEUR, josta puolet tulee uusiutuvista biopolttoaineista ja energiaratkaisuista.

Energy -divisioona hakee Consumers -liiketoimintayksikköön

KAUKOLÄMPÖPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan kaukolämpöasiakkuuksista ja kaukolämpöverkoista Suomessa.

Kaukolämpöpäällikkönä olet mukana Consumers-liiketoimintayksikön johtoryhmässä ja vastaat asiakkuuksista, kaukolämmön myynnistä ja jakelusta sekä kaukolämpöverkkojen kunnossapidosta ja rakentamisesta Suomessa.

Tehtävän tarkoitus on saavuttaa asetetut tavoitteet asiakastyytyväisyyden, kannattavuuden, kasvun, käytettävyyden ja hyötysuhteen osalta. Edellytämme 5-10 vuoden työkokemusta kaukolämpölinjojen rakentamisprojekteista, myynnistä ja asiakkuuksien hoidosta. Sinulla on vahva tekninen osaaminen ja laaja kokemus kaukolämpöliiketoiminnasta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tulet raportoimaan Energy-divisioonan Consumers -liiketoimintayksikön johtajalle. Työpaikka sijaitsee Vantaan Tikkurilan toimipisteessä, mutta tehtävän hoitaminen edellyttää säännöllistä matkustamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Consumers -liiketoimintayksikön johtaja Clas Blomberg puh. 040 559 0772 ([email protected]).

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si 4.11.2018 mennessä.

Olemme Suomessa, Ruotsissa ja Virossa toimiva monialakonserni. Keskitymme toiminnassamme kasvattamiseen ja kierrättämiseen, kiinteiden polttoaineiden, lämmön, sähkön ja höyryn tuotantoon sekä erilaisten energiaratkaisujen tarjontaan. Lisäksi kehitämme turpeesta ja muista luonnonmateriaaleista uusia tuotteita.

Liiketoimintamme on jaettu kolmeen divisioonaan, jotka ovat Energy, Grow & Care ja New Businesses. Kaikkien liiketoimintadivisioonien yhteinen Supply Chain Management -toiminto vastaa esimerkiksi turvetuotannosta eri maissa, logistiikkapalveluista sekä ostoista. Group Service -toiminto vastaa konsernipalveluista. Työllistämme nyt noin 700 henkilöä Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

Konsernimme toiminnallinen organisaatio muuttui 1.5.2018. Konsernimme emoyhtiönä toimii Vapo Oy, kuten aikaisemminkin, mutta konsernin toimintaa ohjataan aikaisempien maayhtiöiden sijaan divisioonittain. Rakenneuudistuksella ei ollut vaikutusta yhtiön juridisiin rakenteisiin. Päivittäinen toiminta ja asiakassuhteet pysyvät ennallaan.

Hakuaika alkaa: 18.10.2018
Hakuaika päättyy: 4.11.2018

Täytä hakemus: https://express.candarine.com/campaign/ ... 4f5c9cbc86Vapo hakee kaukolämpöpäällikköä Vantaalle

Sponsor:

Finland Forum Ad-O-Matic
 

Post Reply