Vapo hakee operaatiopäällikköä Seinäjoelle

Useful advice on jobs, careers and entrepreneurship in Finland. Find job postings, job information, work permits and more.
Post Reply
JonHart
Posts: 23
Joined: Mon May 07, 2018 12:13 pm

Vapo hakee operaatiopäällikköä Seinäjoelle

Post by JonHart » Fri Jan 11, 2019 9:17 am

Supply Chain Management -toiminto vastaa Vapo-konsernissa toimitusketjun kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja kehittämisestä raaka-ainelähteiltä aina asiakkaalle saakka. Sen tehtäviin kuuluvat muun muassa turvevarojen ja tuotannon hallinta Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, konsernin hankinta-, osto-, ja logistiikkatoiminnot sekä vastuu ympäristö-, laatu- ja turvallisuusasioiden koordinoinnista kaikissa toimintamaissa. Toiminto työllistää yhteensä runsaat 200 ammattilaista.

Vapon Etelä-Pohjanmaan toimitusketju hakee

OPERAATIOPÄÄLLIKKÖÄ

Seinäjoen toimipisteeseen vastaamaan nimetyn alueen asiakkaista, turvetuotannosta ja tarpeen mukaan puupolttoaineista. Vastuualueen turvetuotantotyömaat sijaitsevat Etelä-Pohjanmaan alueella.

Operaatiopäällikkönä vastaat asiakkuuksien tilaus-toimitus-prosessista siten, että asiakastyytyväisyys sekä kate- ja tulostavoitteet toteutuvat. Vastaat myös vastuualueesi sidosryhmätyöstä, ympäristölupamääräyksien noudattamisesta ja työturvallisuudesta.

Operaatiopäällikkönä johdat vastuualueesi kustannustehokasta turvetuotantoa, turve- ja puutoimitusketjuja ja yrittäjien toimintaa sekä vastaat kenttätoimintojen suunnittelusta ja toteuttamisesta asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Olet systemaattinen, tehokas ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Odotamme sinulta vahvoja työnjohdollisia valmiuksia. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky ja halua oppia uusia asioita.

Tehtävässä menestymisen kannalta odotamme sinulta ensisijaisesti kokemusta asiakkuuksien hoidosta sekä tilaus- ja toimitusprosessista. Kokemus turvetuotannosta ja/tai puun hankinnasta ja puutoimitusketjusta on tehtävässä eduksi. Tehtävään soveltuva koulutus on ylempi korkeakoulututkinto, AMK tai vastaava. Tehtävä edellyttää valmiuksia liikkumiseen tuotantoalueilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Heta-Mari Hernesniemi, puh. 020 790 6411, ti 15.1.2019 ja ti 22.1.2019. klo 14-16.

Jätä hakemuksesi viimeistään 24.1.2019.

Olemme Suomessa, Ruotsissa ja Virossa toimiva monialakonserni. Keskitymme toiminnassamme kasvattamiseen ja kierrättämiseen, kiinteiden polttoaineiden, lämmön, sähkön ja höyryn tuotantoon sekä erilaisten energiaratkaisujen tarjontaan. Lisäksi kehitämme turpeesta ja muista luonnonmateriaaleista uusia tuotteita.

Liiketoimintamme on jaettu kolmeen divisioonaan, jotka ovat Energy, Grow & Care ja New Businesses. Kaikkien liiketoimintadivisioonien yhteinen Supply Chain Management -toiminto vastaa esimerkiksi turvetuotannosta eri maissa, logistiikkapalveluista sekä ostoista. Group Service -toiminto vastaa konsernipalveluista. Työllistämme nyt noin 700 henkilöä Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

Konsernimme toiminnallinen organisaatio muuttui 1.5.2018. Konsernimme emoyhtiönä toimii Vapo Oy, kuten aikaisemminkin, mutta konsernin toimintaa ohjataan aikaisempien maayhtiöiden sijaan divisioonittain. Rakenneuudistuksella ei ollut vaikutusta yhtiön juridisiin rakenteisiin. Päivittäinen toiminta ja asiakassuhteet pysyvät ennallaan.

Hakuaika alkaa: 10.1.2019
Hakuaika päättyy: 24.1.2019

Täytä hakemus: https://express.candarine.com/campaign/ ... 67622c7013Vapo hakee operaatiopäällikköä Seinäjoelle

Sponsor:

Finland Forum Ad-O-Matic
 

Post Reply