Vapo hakee Jyväskylään Business Controlleria

Useful advice on jobs, careers and entrepreneurship in Finland. Find job postings, job information, work permits and more.
Post Reply
JonHart
Posts: 22
Joined: Mon May 07, 2018 12:13 pm

Vapo hakee Jyväskylään Business Controlleria

Post by JonHart » Wed Jan 23, 2019 10:48 am

Supply Chain Management -toiminto vastaa Vapo-konsernissa toimitusketjun kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja kehittämisestä raaka-ainelähteiltä aina asiakkaalle saakka. Sen tehtäviin kuuluvat muun muassa turvevarojen ja tuotannon hallinta Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, konsernin hankinta-, osto-, ja logistiikkatoiminnot sekä vastuu ympäristö-, laatu- ja turvallisuusasioiden koordinoinnista kaikissa toimintamaissa. Toiminto työllistää yhteensä runsaat 200 ammattilaista.

Supply Chain Management -toiminnon Peat and Wood Operations-yksikön johto-, tuki- ja kehitystoiminnot sijaitsevat pääosin yhtiön Jyväskylän toimipisteessä. Avoinna oleva tehtävän sijaintipaikka on Jyväskylä. Vahvistamme nyt konsernin ydinliiketoimintaa ja tarjoamme osaajalle aitiopaikan ja vaikutusmahdollisuudet ainutlaatuisen energiayhtiön kehittämisessä. Käytössäsi ovat parhaat työkalut, dynaamisen asiantuntijayhteisön tuki sekä modernit ja viihtyisät työtilat.

Haemme BUSINESS CONTROLLERIA,

jonka työkenttänä ovat Peat and Wood Operations-yksikön talousprosessit ja riskienhallinta Suomessa. Tehtäviisi kuuluu mm. tulosraportointi, kustannusseuranta, taloussuunnittelu, raportoinnin kehitys ja muut talousanalyysiä vaativat toimeksiannot. Teet tehtäviäsi osana Peat and Wood Operations-yksikköä tukevaa Controller-tiimiä. Raportoit Head of Business Controllingille.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää, että sinulla on:

• kokemusta controller-, tai vastaavista taloushallinnon tehtävistä ja/tai kiinnostusta suunnata osaamistasi liiketoiminnan tueksi

• vahva talousymmärrys

• kokemusta tai vähintään vahvaa halua oppia lisää raportointijärjestelmistä (mm. Cognos)

• hyvää viestintä- ja tiimityövalmiutta

• tehtävään soveltuva koulutus, esim. kauppatieteiden maisteri

• suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa; ruotsin kielitaito lasketaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Business Controlling, Energy and SCM, Tuomo Urrila, puh. 040 512 0375, tavoitettavissa tiistaina 12.2. klo 14–16 ja torstaina 14.2. klo 9–11.

Täytä hakemuksesi 22.2.2019 mennessä osoitteessa vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.

Olemme Suomessa, Ruotsissa ja Virossa toimiva monialakonserni. Keskitymme toiminnassamme kasvattamiseen ja kierrättämiseen, kiinteiden polttoaineiden, lämmön, sähkön ja höyryn tuotantoon sekä erilaisten energiaratkaisujen tarjontaan. Lisäksi kehitämme turpeesta ja muista luonnonmateriaaleista uusia tuotteita.

Liiketoimintamme on jaettu kolmeen divisioonaan, jotka ovat Energy, Grow & Care ja New Businesses. Kaikkien liiketoimintadivisioonien yhteinen Supply Chain Management -toiminto vastaa esimerkiksi turvetuotannosta eri maissa, logistiikkapalveluista sekä ostoista. Group Service -toiminto vastaa konsernipalveluista. Työllistämme nyt noin 700 henkilöä Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

Konsernimme toiminnallinen organisaatio muuttui 1.5.2018. Konsernimme emoyhtiönä toimii Vapo Oy, kuten aikaisemminkin, mutta konsernin toimintaa ohjataan aikaisempien maayhtiöiden sijaan divisioonittain. Rakenneuudistuksella ei ollut vaikutusta yhtiön juridisiin rakenteisiin. Päivittäinen toiminta ja asiakassuhteet pysyvät ennallaan.

Hakuaika alkaa: 22.1.2019
Hakuaika päättyy: 22.2.2019

Täytä hakemus: https://express.candarine.com/campaign/ ... 5e7e117b37Vapo hakee Jyväskylään Business Controlleria

Sponsor:

Finland Forum Ad-O-Matic
 

Post Reply