Vapo hakee Ilomantsiin käyttöinsinööriä

Useful advice on jobs, careers and entrepreneurship in Finland. Find job postings, job information, work permits and more.
Post Reply
JonHart
Posts: 23
Joined: Mon May 07, 2018 12:13 pm

Vapo hakee Ilomantsiin käyttöinsinööriä

Post by JonHart » Tue Apr 09, 2019 10:53 am

Vapo rakentaa ensimmäisen aktiivihiilitehtaan Ilomantsiin olemassa olevan voimalaitoksen ja pellettitehtaan yhteyteen.

Haemme nyt käyttöinsinööriä Ilomantsiin.

Vastaat osaltasi laitosten (pellettitehdas, voimalaitos, aktiivihiilitehdas, lämpölaitokset) tuotannosta, kunnossapidosta, ennakkohuollosta, turvallisuus- ja ympäristöasioista. Osallistut myös päivittäisiin operatiivisiin esimiestehtäviin.

Tehtäviisi kuuluu myös laitosten toimintatapojen, prosessien ja järjestelmien kehittäminen. Toimit myös omalla alueellasi aktiivisesti asiakasrajapinnassa. Vastuullasi on myös alueen kaukolämpöverkon huolto-, kehitys- ja ylläpitotehtäviä. Osallistut tarvittaessa käyttö- ja kunnossapitotehtäviin. Raportoit laitospäällikölle.

Sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus (esim. sähkö- tai energiatekniikan insinööri) sekä käytännön kokemusta kunnossapidosta ja esimiestyöstä. Olet yhteistyökykyinen, päämäärätietoinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on asiakaslähtöinen toimintatapa.

Lisätietoja tehtävästä antaa laitospäällikkö Antti Virtanen, puh. 040 570 5399, ti 16.4.2019 klo 9-11 ja pe 26.4.2019 klo 12-14.

Täytä hakemus 29.4.2019 mennessä osoitteessa vapo.fi/rekrytointi - Avoimet työpaikat.

Olemme kansainvälinen monialakonserni. Edistämme liiketoiminnoillamme puhdasta ja vettä säästävää paikallista elintarviketuotantoa, tarjoamme paikallisia polttoaineita sekä lämmön- ja höyryntuotantoratkaisuja, kehitämme uusia tuotteita saastuneen ympäristön puhdistamiseen sekä luomme hyvinvointia työllistämällä, kierrättämällä ja luomalla viihtyisiä elinympäristöjä.

Hakuaika alkaa: 8.4.2019
Hakuaika päättyy: 29.4.2019

Täytä hakemus: https://express.candarine.com/campaign/ ... ad46a95a2fVapo hakee Ilomantsiin käyttöinsinööriä

Sponsor:

Finland Forum Ad-O-Matic
 

Post Reply