Vapo hakee operaattoria käyttökeskukseen Vantaalle

Useful advice on jobs, careers and entrepreneurship in Finland. Find job postings, job information, work permits and more.
Post Reply
JonHart
Posts: 34
Joined: Mon May 07, 2018 12:13 pm

Vapo hakee operaattoria käyttökeskukseen Vantaalle

Post by JonHart » Fri May 24, 2019 4:25 pm

Energy-divisioona vastaa Vapo-konsernin tarjoamista energia- ja polttoaineratkaisuista Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Tarjoamme energiantuottajille turve-, puu- ja pellettipolttoaineita sekä toimialan kehittyneimpiä etäkäyttöpalveluita. Teollisille ja kunnallisille asiakkaillemme tuotamme energiaa palveluna kuudella voimalaitoksella sekä noin 150 energiakeskuksella. Toimitamme kuluttaja-asiakkaillemme kaukolämpöä yli 35 kaukolämpöverkossa. Divisioonan liikevaihto on 280 MEUR, josta puolet tulee uusiutuvista biopolttoaineista ja energiaratkaisuista.

Haemme Vantaan Tikkurilaan

OPERAATTORIA

vastaamaan käyttökeskukseen liitettyjen laitosten etäkäytöstä. Huippumodernista käyttökeskuksesta operoidaan seitsemää voimalaitosta ja useita lämpölaitoksia.

Työhösi kuuluu voima- ja lämpölaitosten sekä kaukolämpöverkkojen operointi ja valvonta. Teet tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan asiantuntijoiden, voimalaitospäälliköiden ja laitosten paikallisten käyttäjien kanssa. Työ on kolmivuorotyötä ja edellyttää hyvää paineensietokykyä. Esimiehenäsi toimii käyttökeskuksen päällikkö.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

• sopivaa teknistä koulutusta, esim. Energiatekniikan insinööri (AMK) tai vastaava
• voima- ja lämpölaitosten käyttökokemusta
• kokemusta kaukolämpöverkkojen käytöstä
• voimalaitosprosessien hyvää tuntemusta
• lämpöteknistä osaamista
• valmiutta 3-vuorotyöskentelyyn

Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Operation Center Ville Koikkalainen, puh. 040 526 3638.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 15.6.2019 mennessä.

Olemme kansainvälinen monialakonserni. Edistämme liiketoiminnoillamme puhdasta ja vettä säästävää paikallista elintarviketuotantoa, tarjoamme paikallisia polttoaineita sekä lämmön- ja höyryntuotantoratkaisuja, kehitämme uusia tuotteita saastuneen ympäristön puhdistamiseen sekä luomme hyvinvointia työllistämällä, kierrättämällä ja luomalla viihtyisiä elinympäristöjä.

Hakuaika alkaa: 23.5.2019
Hakuaika päättyy: 15.6.2019

Täytä hakemus: https://r.cndrne.com/campaign/url/forward/39cc42fd5684Vapo hakee operaattoria käyttökeskukseen Vantaalle

Sponsor:

Finland Forum Ad-O-Matic
 

Post Reply