Nevel hakee Vantaan Tikkurilaan verkkopäällikköä

Useful advice on jobs, careers and entrepreneurship in Finland. Find job postings, job information, work permits and more.
Post Reply
JonHart
Posts: 34
Joined: Mon May 07, 2018 12:13 pm

Nevel hakee Vantaan Tikkurilaan verkkopäällikköä

Post by JonHart » Thu Sep 10, 2020 11:30 am

Uusiutuvan energian tärkeys, digitalisoituminen ja automaatio sekä pyrkimys resurssitehokkuuteen ovat markkinoiden polttopisteessä. Nevel Oy haluaa olla asiakkaittensa kumppani tässä muutoksessa. Nevel Oy on edistyksellisten teollisuuden ja kunnan infrastruktuuriratkaisujen toimittaja. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Olemme osa Vapo-konsernia, joka edistää liiketoiminnoillaan puhdasta ja vettä säästävää paikallista elintarviketuotantoa, tarjoaa paikallisia polttoaineita sekä lämmöntuotantoratkaisuja, kehittää uusia tuotteita ympäristön puhdistamiseen sekä luo hyvinvointia työllistämällä, kierrättämällä ja luomalla viihtyisiä elinympäristöjä.

Haemme Tikkurilan toimipisteeseen

VERKKOPÄÄLLIKKÖÄ

Nevel Oy vastaa 20 kaukolämpöverkon toiminnasta Suomessa. Verkkopäällikkönä vastaat kaukolämmön alueellisesta saatavuudesta ja kaukolämpöverkkojen tehokkuudesta sekä jatkokehittämisestä. Työsi käsittää verkkojen suunnittelua, rakennuttamista ja kunnossapitoa. Johdat sekä oman tiimisi työskentelyä että kunnossapidon ja rakennuttamisen kumppaneita. Työ sisältää jonkin verran matkustamista.

Sinulla on energiatekniikan koulutus ja olet kaukolämpöverkon kehittämisen ammattilainen. Tunnet kaukolämpöverkkojen elinkaarisuunnittelun, rakennuttamisen tekniset ja taloudelliset näkökohdat sekä pitkän aikavälin kehittämisen. Sinulla on systemaattinen ja itsenäinen työote. Hallitset investointilaskelmat ja tunnistat ajoissa verkon korjaustarpeet. Olet sitouttava ja innostava esimies ja viihdyt ajoittain myös asiakaspinnassa.

Jos kiinnostuit, lähetä CV:si ja hakemuksesi 23.9.2020

Lisätietoja tehtävästä antaa Nevelin Johtaja, Kunnallisinfrastruktuuri ja tuotanto, Clas Blomberg, puh. 040 559 0772, ke 16.9, to 17.9 ja pe 18.9 klo 8-9.
Muina aikoina lisätietoja antaa InterSearchin konsultti Juhani Konu, puh. 040 584 0675.

Link: https://ex.cndarine.com/campaign/url/fo ... 0d77d9b62fNevel hakee Vantaan Tikkurilaan verkkopäällikköä

Sponsor:

Finland Forum Ad-O-Matic
 

Post Reply