Neova Oy hakee Puupolttoaineet-liiketoimintaan järjestelmäasiantuntijaa

Useful advice on jobs, careers and entrepreneurship in Finland. Find job postings, job information, work permits and more.
Post Reply
JonHart
Posts: 51
Joined: Mon May 07, 2018 12:13 pm

Neova Oy hakee Puupolttoaineet-liiketoimintaan järjestelmäasiantuntijaa

Post by JonHart » Fri Nov 19, 2021 11:18 am

Autamme metsänomistajia kasvattamaan heidän metsänsä arvoa ja polttoaineasiakkaitamme menestymään muutoksessa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Hankimme metsänomistajilta asiakkaillemme energiaksi soveltuvaa puuta pysty- ja hankintakaupalla eri puolilla Suomea. Haluamme olla luotettava, vakaa ja paikallinen puukaupan kumppani metsänomistajille. Laadukas korjuujälki on käyntikorttimme. Hankimme ja myymme paikallisia puupolttoaineita Vapo-brändillä.

Haemme Neovan Puupolttoaineet-liiketoimintaan järjestelmäasiantuntijaa.

Päävastuualueesi on ylläpitää ja kehittää puupolttoaineiden hankinta- ja toimitusjärjestelmää ml. puun alkuperäketjuseurannat. Vastaat yhdessä puupolttoainepäälliköiden ja liiketoimintajohtajan kanssa puuprosessissa toimivan operatiivisen henkilöstön järjestelmäosaamisen tason ylläpidosta, koulutuksesta ja kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Sopiva koulutus tehtävään on esimerkiksi tradenomi tai metsätalousinsinööri. Vahvuutena nähdään halu kehittyä sekä osaaminen metsä-, ympäristö-, puukauppa-, regulaatio-, taloushallinto- ja näihin liittyvistä järjestelmistä. Roolissa tulet saamaan hyvän kokonaiskäsityksen puupolttoaineiden johtamisjärjestelmästä ja -tavasta. Tehtävässä sinua auttavat hyvät vuorovaikutustaidot, järjestelmällinen työtapa sekä kyky pitää monta lankaa käsissä yhtä aikaa.

Toimipaikkasi on Neovan toimipiste, esim. Vantaa, Jyväskylä, Oulu.

Tarjoamme sinulle:

• kattavan työterveyshuollon
• lounas- ja virkistysedun
• nykyaikaiset ja paikasta riippumattomat työvälineet ja -ohjelmat
• tiimin yhteisiä virkistyspäiviä
• turvallisen työkulttuurin

Lisätietoja tehtävästä antaa Kalle Immonen, puupolttoainepäällikkö, p. 040 357 2506.

Hae tehtävään 5.12.2021 mennessä. Haastattelemme sopivia hakijoita jo prosessin kuluessa.

Neova on kansainvälinen yritys, jonka liiketoiminnan tavoitteena on varmistaa elämän perusedellytykset kaikille: puhdasta ruokaa, ilmaa ja vettä. Edistämme liiketoiminnoillamme ammattimaista kasvattamista ja puutarhaviljelyä, houkuttelevien ja miellyttävien elinympäristöjen rakentamista sekä eläinten hyvinvointia. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisia polttoaineita ja valmistamme aktiivihiiltä ilman ja veden puhdistamiseen.
neova-group.com/

Hakuaika alkaa: 18.11.2021
Hakuaika päättyy: 5.12.2021

Link: https://ex.cndarine.com/campaign/url/fo ... 925e17d4ac



Neova Oy hakee Puupolttoaineet-liiketoimintaan järjestelmäasiantuntijaa

Sponsor:

Finland Forum Ad-O-Matic
 

Post Reply