Oletko sinä etsimämme henkilö Vapo Terran tuuli- ja aurinkovoimatiimiin projektipäälliköksi?

Useful advice on jobs, careers and entrepreneurship in Finland. Find job postings, job information, work permits and more.
Post Reply
JonHart
Posts: 51
Joined: Mon May 07, 2018 12:13 pm

Oletko sinä etsimämme henkilö Vapo Terran tuuli- ja aurinkovoimatiimiin projektipäälliköksi?

Post by JonHart » Fri Nov 03, 2023 10:52 am

Neovan tuuli- ja aurinkovoiman hankekehitys siirtyi 1.1.2023 alkaen Neovan uuteen tytäryhtiöön Vapo Terra Oy:hyn. Tuuli- ja aurinkovoimasta viestitään ja sitä kehitetään jatkossakin tutulla Neova-brändillä.
Neova on kansainvälinen yritys, jonka liiketoiminnan tavoitteena on varmistaa elämän perusedellytykset kaikille: puhdasta ruokaa, ilmaa ja vettä. Edistämme liiketoiminnoillamme ammattimaista kasvattamista ja puutarhaviljelyä, houkuttelevien ja miellyttävien elinympäristöjen rakentamista sekä eläinten hyvinvointia. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisia polttoaineita ja valmistamme aktiivihiiltä ilman ja veden puhdistamiseen.
neova-group.com/fi/

Neovalla on käynnissä useita tuuli- ja aurinkovoimahankkeita Suomessa. Hankkeita kehitetään hyödyntäen entisiä turvetuotantoalueita sekä niiden lähiympäristöjä. Hankekohteet pohjautuvat yhtiön omaan mittavaan maanomistukseen eri puolilla Suomea. 
Neovan tytäryhtiö Vapo Terra Oy hakee tuuli- ja aurinkovoimatiimiinsä aurinkovoimahankkeisiin keskittyvää PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ, jonka päävastuualueena on nimettyjen aurinkovoimahankkeiden kehityksestä vastaaminen. Tarkempi tehtäväkuvaus voidaan sopia henkilön osaamisalueet ja kiinnostuksen kohteet huomioiden.

Tehtävät käsittävät muun muassa:

- Asioimista ja neuvottelemista yhteistyökumppaneiden, kuntien virkamiesten, paikallisten yhteisöjen, konsulttitoimistojen, sähköverkkoyhtiöiden ja muiden sidosryhmien kanssa
- Kaavoitus- ja luvitusprosessien konsulttiohjausta sekä rakentamiseen vaadittavien viranomaislupien hakemista
- Projektinhallinnan ja koordinoinnin tehtäviä
- Projektien tekniseen suunnitteluun osallistumista ja ohjaamista
- Osallistumista projektien markkinointiin ja myyntiin
- Vastaamista projektien budjetista ja aikataulusta.

Tehtävän sijainti voi olla esimerkiksi Vantaalla, Jyväskylässä tai Lappeenrannassa. Työskentelemme hybridityömallilla, johon sisältyy joustavat etätyömahdollisuudet. Tehtävä edellyttää matkustamisvalmiutta, sillä Neovan hankekohteet sijaitsevat eri puolilla Suomea.
Projektipäällikkönä vastaat siitä, että aurinkovoimahankkeet etenevät tavoitteiden mukaisesti kohti rakentamisvalmiutta. Tehtävässä toimit osana Neova-konsernin tuuli- ja aurinkovoimatiimiä sekä läheisessä yhteistyössä konsernin muiden tukifunktioiden kanssa.

Työpaikan vaatimukset
Hakijalta edellytämme:

- Yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa, esimerkiksi ympäristö-, energia-, tai sähkötekniikasta
- 1-3 vuoden kokemusta projektijohtamisesta
- Hyviä viestintä- ja neuvottelutaitoja
- MS Office -ohjelmien sujuvaa käyttötaitoa
- Teknistä osaamista ja innostusta uusiutuvaa energiaa sekä erityisesti aurinkovoimaa kohtaan
- Hyvää yhteistyökykyä ulkoisten kumppaneiden ja sisäisten sidosryhmien kanssa
- Oma-aloitteisuutta ja systemaattista otetta hankekehitykseen
- Matkustusvalmiutta ja B-luokan ajokorttia
- Sujuvaa kielitaitoa suomeksi ja englanniksi
Lisäksi katsomme eduksi:
- Aiemman kokemuksen aurinkovoimasta
- GIS-ohjelmien osaamisen
- Maankäytön lakiosaamisen.

Lisätietoja tehtävästä antaa 6.-10.11.2023 välisenä aikana Program Manager, Wind & Solar Power Development, Lauri Alanen, puh. 050 379 3578, [email protected]. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 19.11.2023 mennessä. Haastattelemme hakijoita mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana.

Link: https://ex.cndrn.co/campaign/url/forward/945afcf1eff0Oletko sinä etsimämme henkilö Vapo Terran tuuli- ja aurinkovoimatiimiin projektipäälliköksi?

Sponsor:

Finland Forum Ad-O-Matic
 

Post Reply