Kekkilä hakee tuotantoinsinööriä Parkanoon tai Peräseinäjoelle

Useful advice on jobs, careers and entrepreneurship in Finland. Find job postings, job information, work permits and more.
Post Reply
JonHart
Posts: 51
Joined: Mon May 07, 2018 12:13 pm

Kekkilä hakee tuotantoinsinööriä Parkanoon tai Peräseinäjoelle

Post by JonHart » Wed Aug 18, 2021 9:45 am

Kekkilä-BVB on yksi Euroopan suurimpia viheralan yrityksiä ja kasvualustojen valmistajia. Pohjoismaissa Kekkilä-BVB on markkinajohtaja tunnetuilla Kekkilä ja Hasselfors Garden -brändeillään. Keski-Euroopassa tuotteitamme valmistetaan ja markkinoidaan kuluttajille mm. tuotemerkeillä Jardino ja Florentus sekä ammattiviljelijöille BVB Substrates ja Kekkilä Professional -brändeillä. Kekkilä-BVB:n tuotteet ja palvelut on suunnattu ammattiviljelijöille, kotipuutarhureille, viherrakentajille sekä kuivike- ja kasvuturveasiakkaille. Kekkilä-BVB:n liikevaihto on 250 miljoonaa euroa. Yrityksen palveluksessa on yli 500 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Alankomaissa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa. Tuotteiden vientimaita on yli 100.

Etsimme TUOTANTOINSINÖÖRIÄ Kekkilä-BVB:n Haukinevan (Peräseinäjoki) tai Parkanon tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen. Tuotantoinsinööri on vastuussa tuotantoprosessin kehittämisestä, tuotannon tehokkuuden parantamisesta, uusien laitteiden käyttöönotosta sekä investoinneista. Työskentelet tiiviisti yhdessä tuotannon ja ulkoisten tavarantoimittajien kanssa. Sinulla on hyvät dokumentointi-, analysointi- ja viestintätaidot. Työympäristösi on kansainvälinen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• Aikaisempaa kokemusta tuotantoympäristöstä ja Lean-työkalujen käytöstä
• Kykyä kehittää ja ottaa käyttöön uusia prosesseja
• Kiinnostusta kansainväliseen työympäristöön ja matkustusvalmiutta
• Aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa
• Sopeutumiskykyä muutoksiin
• Tehtävään soveltuvaa koulutusta: insinööri (AMK)
• Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena osana kasvavaa kansainvälistä yritystä. Pääset osaksi kokenutta ja tulossuuntautunutta tiimiä, jossa vastuusi kasvavat kykyjesi ja osaamisesi mukaisesti.

Täytä hakemuksesi viimeistään 29.8.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Operation Finland maajohtaja Harri Peltonen, puh. 040 5800 393, 19.8.2021 ja 26.8.2021 klo 14-17.

Link: https://ex.cndarine.com/campaign/url/fo ... 35e5c534ee



Kekkilä hakee tuotantoinsinööriä Parkanoon tai Peräseinäjoelle

Sponsor:

Finland Forum Ad-O-Matic
 

Post Reply