Neova Oy hakee operaatiovastaavaa (ajojärjestely) määräaikaiseen työsuhteeseen

Useful advice on jobs, careers and entrepreneurship in Finland. Find job postings, job information, work permits and more.
Post Reply
JonHart
Posts: 51
Joined: Mon May 07, 2018 12:13 pm

Neova Oy hakee operaatiovastaavaa (ajojärjestely) määräaikaiseen työsuhteeseen

Post by JonHart » Thu Nov 04, 2021 12:52 pm

Supply Chain Management -toiminto vastaa toimitusketjun kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja kehittämisestä raaka-ainelähteiltä aina asiakkaalle saakka. Sen tehtäviin kuuluvat muun muassa turvevarojen ja tuotannon hallinta Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, Neova-konsernin hankinta-, osto-, ja logistiikkatoiminnot sekä vastuu ympäristö-, laatu- ja turvallisuusasioiden koordinoinnista kaikissa toimintamaissa.

SCM:n Peat Operations/Customer Deliveries-liiketoimintayksikköön haetaan OPERAATIOVASTAAVAA, AJOJÄRJESTELY määräaikaiseen työsuhteeseen toukokuun loppuun 2022 asti.

Operaatiovastaava on vastuussa SCM:n logistiikan ajojärjestelyn tietojärjestelmätyöstä ensisijaisesti Lounaan ja Lännen tiimien alueella yhdessä muiden operaatiovastaavien ja -päälliköiden kanssa. Hän osallistuu tarvittaessa myös muiden tiimien logistiikkaoperaatioihin. Tehtävä keskittyy tietojärjestelmätyöhön erityisesti kuormien hyväksynnän ja täsmäytyksen sekä tilitysten tarkastusten osalta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• Tehtävään soveltuvaa koulutusta: alempi korkeakoulu tai ammattikorkeakoulu. Erikoistumisala logistiikka tai vastaava tekninen koulutus.
• Tietojärjestelmien sujuvaa käyttötaitoa
• Yhteistyökykyä oman organisaation sisällä sekä myös asiakkaiden ja toimitusketjun yrittäjien, autoilijoiden ja kuormaajien suuntaan.
• Analyyttista ja oma-aloitteista työskentelytapaa

Tehtävän sijainti on ensisijaisesti Neovan toimipiste Parkanossa tai Seinäjoella. Myös muut yhtiön toimipaikat ovat mahdollisia.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Eino-Eelis Sinikumpu, puh. 040 580 2359 tai [email protected].

Hae tehtävään 16.11.2021 mennessä.

Olemme kansainvälinen yritys, jonka liiketoiminnan tavoitteena on varmistaa elämän perusedellytykset kaikille: puhdasta ruokaa, ilmaa ja vettä. Edistämme liiketoiminnoillamme ammattimaista kasvattamista ja puutarhaviljelyä, houkuttelevien ja miellyttävien elinympäristöjen rakentamista sekä eläinten hyvinvointia. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisia polttoaineita ja valmistamme aktiivihiiltä ilman ja veden puhdistamiseen.
neova-group.com/

Hakuaika alkaa: 3.11.2021
Hakuaika päättyy: 16.11.2021

Link: https://ex.cndarine.com/campaign/url/fo ... b55b9ecfef



Neova Oy hakee operaatiovastaavaa (ajojärjestely) määräaikaiseen työsuhteeseen

Sponsor:

Finland Forum Ad-O-Matic
 

Post Reply