Finsktalande administratör sökes till mySafety Försäkringar AB

Useful advice on jobs, careers and entrepreneurship in Finland. Find job postings, job information, work permits and more.
Post Reply
JonHart
Posts: 28
Joined: Mon May 07, 2018 12:13 pm

Finsktalande administratör sökes till mySafety Försäkringar AB

Post by JonHart » Mon Dec 03, 2018 9:35 am

I en värld där både samhälls- och samtalsklimatet blir allt hårdare kämpar vi för de som inte själva kan eller orkar det. Vi tar upp kampen mot den brottslighet som organiserat bedriver sin verksamhet över nätet men också mot det näthat som drabbar såväl unga som vuxna, kända som okända. Vi vill att du ska känna dig trygg på nätet. Vare sig det handlar om att slutföra ett köp eller att lägga upp en bild på sociala medier. Vi finns för att du ska kunna leva ditt bästa liv på nätet. Ett liv utan hot, hat, kränkningar, kapningar eller stölder. Vi är mySafety Försäkringar.

mySafety Försäkringar söker finsktalande administratör

Skaderegleringsavdelningen på mySafety Försäkringar består i dag av åtta medarbetare fördelat på två skadereglerare, fem skadeadministratörer och en skadechef. Avdelningen har hand om mySafetys egna skadereglering och dotterbolaget SBMs skadereglering. Som skadeadministratör kommer du att rapportera direkt till mySafety Försäkringars skadechef.

Om tjänsten
I rollen som skadeadministratör kommer du som huvudsaklig arbetsuppgift att reglera våra finska samt våra svenska kunders skador. Du tar ställning till skadans ersättningsbarhet enligt gällande lag/praxis och försäkringsvillkor. Du kommer att arbeta självständigt och ska aktivt verka för ett kvalitetssäkrat arbetssätt med stort kundfokus.

Förkommande arbetsuppgifter:
- Färdigställa och komplettera skador för reglering
- Svara på kunders frågor gällande deras ärenden via inkommande brev, mail och samtal
- Registrera inkommande skador i våra system
- Kontakta försäkringsbolag och andra myndigheter för våra kunders vägnar
- Arbeta och diskutera kring ärenden i grupp

Vem är det vi söker?
Vi söker dig som är flytande i tal och skrift i såväl svenska som finska. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med service över telefon och mail. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet utav skadereglering eller kundkontakt samt kunskap i Officepaketet, men det är inte inget krav då vi värdesätter dina personliga egenskaper högt.

Som person är du positiv, engagerad och trivs med att arbeta mot högt uppsatta mål. Du värdesätter högt att ge ett bra kundbemötande och motiveras av att leverera god kvalité.

Vi erbjuder dig
mySafety Försäkringar är ett framgångsrikt företag som präglas utav framåtanda och stor gemenskap. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och mår bra och vi satsar därför på olika typer av personalförmåner och gemensamma aktiviteter, så som flexibla arbetstider, inspirerande föreläsningar, workshops, kickoffs och marknadsmässig lön. Vi sitter i moderna lokaler ett stenkast från Gärdets tunnelbanestation.

Är du den vi söker?
Välkommen med din ansökan via vår karriärssida senast 25 december. Vid frågor vänligen kontakta skadechef Lina
Wessel tele 070 541 24 41 eller mail [email protected].

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/ ... 92eebaf9a1Finsktalande administratör sökes till mySafety Försäkringar AB

Sponsor:

Finland Forum Ad-O-Matic
 

Post Reply