Vapo hakee suo- ja geoympäristön asiantuntijaa Jyväskylään

Useful advice on jobs, careers and entrepreneurship in Finland. Find job postings, job information, work permits and more.
Post Reply
JonHart
Posts: 38
Joined: Mon May 07, 2018 12:13 pm

Vapo hakee suo- ja geoympäristön asiantuntijaa Jyväskylään

Post by JonHart » Mon Jan 04, 2021 4:34 pm

Supply Chain Management -toiminto vastaa Vapo-konsernissa toimitusketjun kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja kehittämisestä raaka-ainelähteiltä aina asiakkaalle saakka. Sen tehtäviin kuuluvat muun muassa turvevarojen ja tuotannon hallinta Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, konsernin hankinta-, osto-, ja logistiikkatoiminnot sekä vastuu ympäristö-, laatu- ja turvallisuusasioiden koordinoinnista kaikissa toimintamaissa.

Haemme SCM:n Peat Assets-yksikköön ASIANTUNTIJAA (turve, suo ja geoympäristö)

Tehtäviisi kuuluu yhtiön suo- ja turvevaroihin liittyvien tietojen hankinta ja hallinta. Vastaat mm. suobiomassoihin liittyvien maastokartoitusten suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtäviisi kuuluu raaka-ainevarojen määrän ja ominaisuustietojen hallinta ja raportointi. Osallistut raaka-ainevarojen käytön suunnitteluun yhdessä muun organisaation kanssa. Osallistut myös muihin osaamisalueesi mukaisiin tehtäviin ja projekteihin yhteistyössä yhtiön muiden organisaatioiden kanssa sekä teet yhteistyötä tehtäväkuvaan liittyvien viranomaisten ja organisaatioiden kanssa.

Toivomme, että sinulta on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, erikoistumisalana esim. maaperägeologia tai muu luonnontieteellinen koulutus. Katsomme eduksi työkokemuksen suo- ja turvealan kenttätutkimuksista. Edellytämme sinulta matkustusvalmiutta. Sinulla on kykyä työskennellä itsenäisesti ja systemaattisesti, mutta olet myös yhteistyökykyinen. Arvostamme osaamista ja kokemusta, mutta olet valmis kehittämään omaa ammattitaitoasi edelleen.

Toimipisteesi on ensisijaisesti Jyväskylä. Toimit koko Suomen alueella sekä tarvittaessa myös Virossa ja Ruotsissa.

Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja pärjäät työssäsi myös englannin kielellä. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Peat Assets Päivi Peronius, 040 516 8613 tai [email protected].

Hae tehtävään 29.1.2021 mennessä.

Olemme kansainvälinen monialakonserni. Edistämme liiketoiminnoillamme puhdasta ja vettä säästävää paikallista elintarviketuotantoa, tarjoamme paikallisia polttoaineita sekä lämmön- ja höyryntuotantoratkaisuja, kehitämme uusia tuotteita saastuneen ympäristön puhdistamiseen sekä luomme hyvinvointia työllistämällä, kierrättämällä ja luomalla viihtyisiä elinympäristöjä.

Hakuaika alkaa: 4.1.2021
Hakuaika päättyy: 29.1.2021

Link: https://ex.cndarine.com/campaign/url/fo ... df955d0353Vapo hakee suo- ja geoympäristön asiantuntijaa Jyväskylään

Sponsor:

Finland Forum Ad-O-Matic
 

NukkuMatti
Posts: 146
Joined: Fri Nov 20, 2015 9:51 pm

Re: Vapo hakee suo- ja geoympäristön asiantuntijaa Jyväskylään

Post by NukkuMatti » Tue Jan 05, 2021 12:36 am

I think what you are looking for is a person that has the balls to say that you will all be out of a job soon.

Peat harvesting / mining is a disaster for the environment and the same is true for burning it. It should no longer be used, the whole EU is starting to think this way, so any activities related to this will be immoral, environmentally damaging, create bad press, etc. nothing any self conscience person would want to be related to.

But if you want me to tell this to everyone. I am for hire :D 250€ an hour ex taxes and expenses (and that is only so low because I want to get rid of the use of peat as well, so I consider it a noble cause to tell this to everyone).


Post Reply