Olen mies. Olen asunut suomessa nyt 1,5 vuotta.Opiskelen tällä hetkellä suomen kieltä.Olen opiskellut Suomen kieltä nyt noin 7 kuukautta. Olen tasolla A2.1. Osaan puhua englantia ja vähän suomea. Olen opiskellut tilintarkastajaksi . Koulutukseni kesto oli 6 vuotta. Olen opiskellut lisätutkinnon Belgialaisessa yliopistossa. Tutkinnon nimi on Postgraduate Diplomi Management. Harrastuksiini kuuluu jalkapallo, kuntosali, uiminen ja lukeminen.
Työkokemusta minulla on kassatyöskentelystä, myyntiedustuksesta, asiakaspalvelusta, henkilökohtaisena avustajana työskentelystä, myynnistä ja esimiestyöskentelystä .Olen työskennellyt isossa kauppakeskuksessa ja tavaratalossa. Tällä hetkellä olen Suomen kielen kurssilla Helsingin aikusiopistossa. Minulla on hyvät tietotekniset taidot; MS Office(hyvä), Internet(hyvä), Peachtree Accounting ohjelmat(hyvä), Tally ohjelmat(hyvä), Retail Pro kirjanpito ohjelmat(hyvä), Profile Integrated management ohjelmat(hyvä).
Haen työharjoittelupaikkaa yrityksestänne, koska minulla on kokemusta alalta ja uskon, että työharjoitteluni aikana voin kehittää suomen kielen taitojani työskennellessäni yrityksessänne. Koulutus, jossa olen nyt on Työelämän suomea tasolle A2.1 + työssäoppinminen. Oppiaineet kurssilla ovat suomen kieli, työnhaku, yhteiskuntatieto ja tietotekniikka. Ajankohta 3.1. - 9.6.2011. Kurssin olennainen osa on työssäoppiminen (työharjoittelu). Työssäoppimisen kesto on 6 viikkoa (30 työpäivää) ja ajankohta 18.4. - 31.5.2011.
Työssäoppiminen on työnantajalle täysin ilmaista (opiskelija saa tukea Kelasta ja maksaa ruokansa ja matkansa itse). Helsingin Aikuisopisto ei suorita korvausta työnantajalle eikä työssäoppijan ohjaajalle. Työssäoppimisen aikana opiskelijalla on vakuutus opiston toimesta.
Tulen mielelläni tapaamaan Teitä.
Parhain terveisin
E-mail : tuomastuononen@yahoo.com
I am a man and have lived in Finland for about 1.5 vuotta. I am currently studying the Finnish language now about 7 months. I'm at the level of A2.1. Can speak English and a little Finnish. I have a bachelors degree in Accounting. I have studied other degree additionally Postgraduate diploma in Management. My hobbies include football, gym, swimming and reading.
I have experience working as a cashier, sales representative, customer service, personal assistant , and also other voluntary jobs. I've worked in the malls and department stores. I have good computer skills, MS Office (good), Internet (good), Peachtree Accounting software (good), Tally software (good), Retail Pro accounting programs (good), Integrated Profile Management Programs (good).
I am searching for a job practise placement, and I believe that the internship period can I develop my skills in Finnish language at the work environment. Education, The Finnish language course i am now is an integral part of work-based learning (internships). The-job internship duration is six weeks (30 days) and time of 18.4. - 31.05.2011.
Learning at work is completely free of charge to the employer (a student receives aid from Kela and pay for their food and the trip itself).
I will be happy to meet with any prospective employer who needs my services to discuss in details.My email contact (tuomastuononen@yahoo.com)
Sincerely yours
tuomastuononen@yahoo.com