Moi,
olen mukava, rauhallinen ja luotettava 23 vuotias tyttö Tšekistä. Asun Helsingissä ja etsin lastenhoito työpaikä. Olen kiinnostunut lapsista sekä oma-aloitteinen, minulla on aikaisempaa kokemusta pienten lasten hoidosta. olen tupakoimaton. opiskelen Suomea noin 2vuotta, puhun myös tosi hyvää englantia ja tšekki on mun äidinkieli. Olen aupair jo 3 vuotta. Olen joustava, voi työskennellä viikonloppuisin ja iltaisin, jos tarvitset vain yhden yön lapsenvahtina, ei ongelmaa, lähetä minulle viesti.
0449592756 tai katedrummer(at)gmail.com
ystävällisin terveisin
Kate
Hi, I am nice, calm and realible 23 year old girl from Czech Republic. I live in Helsinki and I am looking for childcare job. I am interested in children as well as on their own initiative, I have previous experience in early childcare. I am non-smoker. I study Finnish about two years, I also speak really good English and Czech is my mother tongue. I am Aupair already 3 years. I am flexible, able to work weekends and evenings, if you only need a one-night baby-sit, no problem, just send me a message.
0449592756 or to katedrummer(at)gmail.com
Best Regards
Kate